THE STORY

THE STORY

Det var efter ett lyriskt besök på Jackson Hole Burgers, den familjeägda restaurangen i New York, som krögarna Camilla, Micke och Roffe bestämde sig för att öppna en egen hamburgerrestaurang. Jackson Hole var den bästa hamburgerupplevelse de någonsin varit med om. Konceptet var så enkelt: Nymalet kött, nybakat bröd, färska grönsaker och fantastiska smaker. ”Det här måste vi ta med oss till Stockholm. Det är så bra!”. Den första Prime Burger restaurangen öppnade i april 2013 på Birger Jarlsgatan 101, följt av restauranger på Södermalm, Stockholm City och Kungsholmen.

Nyckeln till våra goda hamburgare är kvaliteten på köttet, våra färska råvaror och naturligtvis brödet. Vi maler köttet själva varje dag. Det finns ingenting som är i närheten av ett stekbord innan beställningen kommer in. Och brödet är också väldigt viktigt; vi har nybakat potatisbröd som levereras till oss varje morgon.

Vår filosofi är att en god måltid inte ska kosta en förmögenhet och vår personal jobbar för att alla gäster ska känna sig välkomna hos oss. Oavsett om man är 0 eller 100 år.

Vårt kött:

Vi serverar ett noga utvalt hängmörat nötkött från Irland, djuren är gräsuppfödda och frigående. Köttet som är av högsta kvalité maler vi direkt från köket till stekbordet som ger hög smak, bra saftighet & rätt konsistens.

Varmt välkommen till Prime Burger!